Núvols amb nadons
Espectacle per nadons
01/07/2017 · 17:00-19:35h
Ajuntament, Platja d'Aro
Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4 - Sala d'Actes
MÚSICA

Un espectacle de la Companyia La petita Malumaluga que combina la música de percussions en directe, clàssics del jazz, el vers i la narració d’un conte original, en que la interacció amb el públic és constant a través de diferents tècniques del llenguatge de percussió i instruments que facilita la companyia. Mitjançant el text, textures visuals i sonores i un munt de percussions en directe es descriu un món de núvols, trons, pluja i terra. Un espectacle sonor i amb una gran força visual on l’estètica dels núvols es combina amb la infinitat de formes sonores que pot prendre l’aigua.

3 funcions: 17:00h, 18:00h i 19:00 hores (durada 35 minuts)

Espectacle dirigit a infants de 0 a 3 anys. Han d’anar acompanyats mínim d’un adult. Places limitades, inscripció prèvia a l'Oficina de turisme o turismefamiliar@platjadaro.com. Preu 2€/personaTURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.