Visita guiada escultòrica
Parc dels Estanys

Passegem pel Parc dels Estanys i descobrim la part més artística d'aquest indret natural. Visitem l'exposició d'escultures de gran format que a mode de museu a cel obert acosta al visitant a l'art en aquest parc urbà.

Un cop finalitzi l’activitat es pot gaudir del conjunt d’aquest parc urbà de 150.000 m2 on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica -cicle de l’aigua, vegetació i punt de migració d’aus- que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona.

La proposta forma part del programa d’activitats que Castell-Platja d’Aro desenvolupa tot l’any com a Destinació de Turisme Familiar, un distintiu oficial de l’Agència Catalana de Turisme que acredita el municipi com un espai d’estada i de vacances ideal per a les famílies, gràcies a un conjunt d’accions que promou l’Ajuntament en matèria de seguretat, equipaments públics i programa d’activitats; com també els serveis del sector privat en allotjament, restauració i oci per facilitar l'estada del públic familiar.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.