Holi Dolly Festival
Vine a donar la benvinguda a l'estiu
24/06/2017 · 18:00-20:30h
Plaça del Mil·lenari, Platja d'Aro
Plaça del Mil·lenari
OCI

Holi Dolly Festival, un show amb música en directe, animadors, ballarins i jocs participatius amb el tradicional llançament de pols de colors Holi que fa que aquest espectacle sigui màgic i inoblidable. Una proposta gratuïta, apta per a totes les edats. Una iniciativa l’Associació d’Hoteleria, Restauració i Oci i ARO impulsa.

Holi o Holli, també anomenat el Festival dels Colors o Festa de l’Amor, és una festivitat celebrada per hindús, sikhs i altres a països com la Índia, Nepal o Sri Lanka, i darrerament també popularitzada a Europa i a Amèrica del Nord. La celebració té un altre significat cultural: és la festa en què cada individu es pot alliberar dels errors del passat, oblidar i perdonar. És el dia per pagar o perdonar deutes o reiniciar el contacte amb determinades persones.ASSOCIACIÓ D'HOTELERIA, RESTAURACIÓ I OC - T - associaciopda@gmail.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.