Kubo i les dues cordes màgiques
Cinema a la Fresca
28/07/2017 · 22:00h
Plaça Poeta Sitjar, Castell d'Aro
Plaça Poeta Sitjar, s/n
CINEMA

Projecció gratuïta a l'aire lliure amb servei de seient

A l'antic Japó, Kubo (Art Parkinson) és un intel·ligent jove que porta una existència tranquil·la amb la seva mare en un petit poble costaner en el qual mai passa res. Es guanya la vida com a contacontes, relatant als vilatans històries meravelloses utilitzant figures d'origami. Però un dia la seva vida es veu trastocada per complet quan, sense fer cas a la seva mare, no torna a casa abans del vespre.

Després d'aquest incident, el noi es veurà obligat a lluitar contra déus i monstres tan perillosos com el ressentit Rei Lluna (Ralph Fiennes) o les malvades bessones (Rooney Mara), encara que per sort comptarà amb l'ajuda de Mona (Charlize Theron), Escarbat (Matthew McConaughey) i de la seva shamisen, un bell instrument màgic. Però, si vol salvar la seva família i resoldre el misteri que envolta el seu progenitor, haurà de trobar l'armadura màgica que pertanyia al seu pare, que va ser un llegendari guerrer samurai.

Kubo i les dues cordes màgiques està dirigida per Travis Knight (Els Boxtrolls) i protagonitzada per Art Parkinson (Dràcula. La llegenda mai explicada, la sèrie Joc de Trons); Matthew McConaughey (Interstellar, Els homes lliures de Jones); Charlize Theron (Brain On Fire, Mil maneres de mossegar la pols); Rooney Mara (Carol, Els homes que no estimaven les dones), Ralph Fiennes ( 'Ave, Cèsar !, Spectre 007) i George Takei (Entourage. El sequito).AROCINEMA - T 972 818 341 - hola@arocinema.comCOMPARTIR


Web
Vídeo

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.