Zootròpolis
Cinema a la fresca
04/08/2017 · 22:00h
Centre Cívic Vicenç Bou, Platja d'Aro
Escoles, 2
CINEMA

Projecció gratuïta a l'aire lliure amb servei de seient

Zootròpolis és una ciutat com cap altra. Aquesta moderna metròpolis mamífera és un lloc on viuen animals de tots els ambients i està composta pels hàbitats més diversos, com el luxós Plaza Sàhara o el gèlid Tundratown. A Zootròpolis qualsevol animal pot aconseguir el que es proposi, sense importar de quin tipus sigui. Des l'elefant més gran fins l'insecte més petit, en aquest gresol tots els animals de qualsevol gènere conviuen.

Entre tota aquesta fauna, hi ha la optimista oficial de policia Judy Hopps, acabada d'arribar a la ciutat. És la primera conilla en un esquadró policial d'animals grans i durs. La seva tasca no serà fàcil, i haurà de treballar dur per demostrar la seva vàlua i que serveix per a alguna cosa més que posar multes de trànsit. En el seu camí es creua Nick Wilde, una guineu xerraire i estafadora experta, que es dedica a fer tripijocs, però que acabarà ajudant a Judy a resoldre el seu misteriós cas de desaparicions de mamífers depredadors.

Quan la guineu i la conilla es converteixen en blanc d'una conspiració encoberta, es veuran obligats a treballar en equip, i uniran les seves forces per intentar resoldre un gran misteri i destapar el culpable que vol ficar-los a tots dos a la presó. I és que, fins i tot els enemics naturals poden arribar a ser els millors amics.

Zootrópolis, de Walt Disney Animation Studios, és una comèdia d'aventures dirigida per Byron Howard (Embolicats (Rapunzel), Bolt) i Rich Moore (Trenca Ralph !, Futurama, Els Simpson) i codirigida per Jared Bush, responsable de la creativitat de Big Hero 6.AROCINEMA - T 972 818 341 - hola@arocinema.comCOMPARTIR


Web
Vídeo

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.