Cursa de Castell d'Aro
3a Lligueta Running Vall d'Aro
17/09/2017 · 10:00-13:00h
Sala Polivalent, Castell d'Aro
Av. Carrilet, 36
RUNNING

Inscripcions Online: fins al divendres 15 de setembre a les 23.59 h www.runningvalldaro.cat

Inscripcions presencials: el mateix dia de la cursa des d’una hora fins a 30 minuts abans de la sortida. Sempre i quan no s’hagi assolit el límit de participants.

Recollida dorsals: el mateix dia de la cursa al punt de sortida des d’una hora fins a 30 minuts abans de la sortida.

Preus: 12€ (amb xip) o 9€ (sense xip), 15€ (el mateix dia de la cursa)

Tots els inscrits/es tindran contractada una assegurança pel dia de la cursa que està inclosa en el preu d’inscripció, estiguin o no en possessió d’una llicencia federativa.

Sortida/Arribada: Sala Polivalent de Castell d’Aro.

Distància: cursa de 9 km amb un recorregut per pistes i corriols de terra (el recorregut es podrà fer caminant o corrent).

Les persones inscrites tindran també servei de dutxes, guarda-roba, obsequi i avituallament final.

La Lligueta Running Vall d’Aro combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castall-Platja d’Aro, a partir d’un circuit de quatre curses de muntanya de perfil tècnic i de recorreguts similars, entre el 25 agost i el 22 d’octubre d’enguany. La lligueta permet inscriure’s a esportistes d’alt nivell o participar-hi des d’una vessant més popular. Possibilitat de participar a totes, una o diverses curses.

Contacte: tempsxcurses@tempsxcurses.comESPORTS - T 972 816 769 - esports@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.