La Tecnologia i l'Olla
Taller amb joves sobre les funcions dels telèfons mòbils
NOVES TECNOLOGIES

Taller que es realitzarà conjuntament amb els joves del l'Espai Jove del Municipi, en què ens ensenyaran a fer funcionar els telèfons mòbils. Una vegada realitzats els aprenentatges pertinents realitzarem un petit exercici de gravació/entrevista per parlar de temes relacionats amb l'alimentació.

Amb la intenció d'afavorir la relació entre la gent del poble, el Centre Cívic es posa al servei de les persones i les convida a que puguin participar de l'oferta d'activitats que oferirà aquest curs.

Sense perdre la seva essència, el Centre Cívic i la Plaça del Món ofereixen servei d'acollida i es converteixen punt de trobada i d'intercanvi per a tota la població motivada per conèixer diferents cultures, i a les persones que viuen al municipi procedents d'orígens diversos i que volen construir una societat intercultural i cohesionada.

"Hem après a volar com els ocells i nedar com els peixos, però no hem après el senzill art de viure com germans" (Martin Luther King).DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA - T 972 818 341 - ccivic@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.