El Mar dels Nens
Del 27 al 30 de desembre de 2018 i del 2 al 4 de gener de 2019
OCI

Adreçat a infants i joves de 2 a 14 anys, manté com a centre d’interès els elements del món marí, on tots els infant i joves són els grans protagonistes de els activitats, acompanyats per un equip de 20 educadors. L’accés al recinte també inclou un berenar saludable -una peça de fruita- que es distribueix cada tarda (18 h). L’entrada per als adults és gratuïta, però tots els infants han d’accedir-hi amb un acompanyant.

Hi ha ludoteca infantil (0-4 anys), espai d'aventura, tallers i manualitats, jocs inflables, zona d'expressió artística, pilotes gegants, activitats esportives, circuit slot, i moltes més propostes. Cada tarda també hi ha propostes d'animació: visita de personatges infantils i pel·lícules; espectacles musicals, de pallassos o màgia; concursos i campionats; celebració del cap d'any; o l'arribada del Patge Reial per recollir les cartes per als Reis d'Orient.

També hi ha servei de cafeteria per als acompanyants, i els nens i nenes poden celebrar el seu aniversari al parc (informació i reserves: casalila@platjadaro.com).CASA LILA - T 972 825 605 - casalila@platjadaro.com
INFÀNCIA - T 972825605 - casalila@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.