Curs de fotografia
Nivell mig

De la imatge a la fotografia, revelat analògic i digital de la imatge impresa.

Curs on treballem al voltant de la imatge final amb suport físic; per tant treballem revelat i copiat en B7N tradicional així com impressió digital i en format foto-llibre. En quest curs aprendrem els fonaments del revelat analògic, rodets i paper en blanc i negre; així com preparar els arxius digitals per imprimir i les diferents opcions d’impressió de qualitat final, amb una classe en una impremta fotogràfica on poder veure in situ els modes de treball. També treballarem amb una plataforma de creació de llibres digitals i crearem un llibre imprès. La finalitat del curs és veure les diferències i el llenguatge propi de la fotografia física impresa.

Els dilluns d’octubre a gener de 19 h a 22 h.

A càrrec de Diego Espada

Places limitades · Cost del Curs: 75€

Per realitzar les inscripcions cal enviar un correu electrònic indicant nom, cognom i número de telèfon a bmr@platjadaro.com.BIBLIOTECA MERCÈ RODOREDA - T 972 825 491 - biblioteca@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.