Taller de defensa personal
Aprèn a defensar-te. Transforma la teva por en el teu millor aliat
17/11/2017 - 15/12/2017 · 19:00-20:30h
Palau d'Esports i Congressos, Platja d'Aro
Plaça Europa, s/n
IGUALTAT

Taller orientat a persones que volen aprendre un sistema fàcil i real de defensa, millorant la seva seguretat i augmentant la seva confiança, aconseguint un eficaç mètode per resoldre amb èxit conflictes i situacions perilloses. Taller a càrrec de Taha Fertahi.

Aquest taller de Defensa Personal està adaptat als temps actuals. Es divideix en quatre sessions en els quals es practiquen situacions reals i tècniques eficaces davant perills. T'ajudarem no solament a defensar-te, sinó a saber evitar l'enfrontament, a tenir una actitud activa per evitar ser vulnerable, així com eines que van des de prevenir una agressió estant atent i en alerta fins a sortir airós d'una agressió física. Totes aquestes habilitats poden salvar-te en cas d'una situació real de perill.

Aquests tallers estan dividits per nivells i es realitzen grupalment.

• Aprèn a no ser una víctima

• Desenvolupa l’instin de defensa

• Tècniques fàcils i efectives

• Aprèn a defensar als teus éssers estimats

• Ús d'utensilis quotidians en la defensa (llibres, bossa, paraigua, claus, mòbil…)

Aquest taller es durà a terme en 4 sessions: divendres 17 i 24 de novembre, i 1 i 15 de desembre de 18h a 20.30h. Places limitades.

Preu: 32’99 € (16’50€ amb el carnet jove municipal)

Inscripcions des del 9 d’octubre fins al 14 de novembre de 2017 al Punt d’Informació Juvenil de Platja d’Aro.

Per obtenir més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 972 82 54 63 o enviant un correu electrònic a pij@platjadaro.com. També ens pots seguir al nostre Facebook: www.facebook.com/pijplatjadaro i a Instagram: joventutplatjadaro.JOVENTUT - T 972 825 463 - pij@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.