Curs de manipulador d'aliments i al·lèrgens
Seguretat alimentaria
02/12/2017 · 10:00-14:00h
Sala La Llavor, Platja d'Aro
Palau d'Esports i Congressos Plaça Europa, s/n
GASTRONOMIA

Curs per aportar els coneixements necessaris per a que els participants es familiaritzin amb els problemes més habituals en la seguretat alimentaria.

Es consideren manipuladors d'aliments totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei.

El curs, a càrrec de Nutrilab, té les següents característiques

 Es lliurarà certificat a cada alumne.

 Modalitat: Presencial.

 Durada: 4 hores.

 Temari: Normativa vigent. Contaminació dels aliments. Concepte portador sa. Requeriments dels microorganismes. Hàbits higiènics. Intoxicacions alimentàries. Neteja i desinfecció. Prerequisits. Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries.

 Perfil de personal interessat: Persones que busquen feina relacionada amb el món de l’alimentació (restauració, cuina, supermercats...)

El curs es durà a terme dissabte dia 2 de desembre de 2017 de 10h a 14h a la Sala la Llavor del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Places limitades.

Preu: 31’18 € (Gratuït amb el carnet jove municipal).

Activitat dirigida a majors de 18 anys.

Inscripcions del 9 de octubre fins al 22 de novembre de 2017 al Punt d’Informació Juvenil de Platja d’Aro.

Per obtenir més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 972 82 54 63 o enviant un correu electrònic a pij@platjadaro.com. També ens pots seguir al nostre Facebook: www.facebook.com/pijplatjadaro, i a Instagram: joventutplatjadaro.JOVENTUT - T 972 825 463 - pij@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.