Gran Sorteig de Nadal
Campanya de Nadal
02/12/2017 - 05/01/2018 · 18:00h
Castell-Platja d'Aro i S'Agaró
Mn. Cinto Verdaguer, 4
NADAL

Segona edició d’aquesta iniciativa de promoció turística i dinamització comercial amb el sorteig d’un Toyota Aygo, una bicicleta elèctrica, un cap de setmana al municipi i de milers d’euros en regals. Del 2 de desembre al 5 de gener per la compra d’un valor mínim de 20 euros en els establiments adherits a la campanya es podrà desar una butlleta de cara al sorteig final del 7 de gener (Pl. de l'Ajuntament · 18 h)

La proposta forma part del programa d’activitats de Nadal a Castell-Platja d’Aro: Concurs de Felicitacions Nadalenques, exposició del tió i la bústia reial monumental, activitats a l’entorn de "La Marató", exposicions de Nadal al Castell de Benedormiens, Pessebre Vivent de Castell d’Aro, concert de Nadal amb els alumnes de l'Escola Municipal de Música, mostra del Fons Municipal d’Art a la Masia Bas, Parc Infantil de Nadal "El Mar dels Nens", Campament Reial i Cavalcada dels Reis de l’Orient i també festes i quines populars de Nadal.PROMOCIÓ ECONÒMICA - T 972 817 284 - promocioeconomica@platjadaro.com
ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS - T 972 819 555 - adem@adem.cat
ASSOCIACIÓ D'HOTELERIA, RESTAURACIÓ I OC - T - associaciopda@gmail.com
S’AGARÓ SANT POL ES MOU - T - sagarosantpolesmou@gmail.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.