El Cowboy de la trista figura
Nits de Teatre al CAF
17/11/2017 · 21:00h
CAF (Centre l'Avenir Fanalenc), Platja d'Aro
Av. Cavall Bernat, 47
TEATRE

Comicitat, abisme que apareix entre el què pretenem ser i el què en realitat som. En aquest espai divaga El cowboy de la trista figura, un home que pretén ser en Billy Jou. Desert, cactus, i voltors a contrallum configuren l’ambient per on Billy Jou transita vers el seu destí. Un destí incert, com ho és per a tots nosaltres, perquè el deliri i la imaginació fan volàtil l’home. Tot i així, sempre caminem cap algun indret concret.

Del joc entre el gest i els sons onomatopeics neix l’univers del Cowboy de la trista figura. Un monòleg còmic on el públic està convidat a compartir la imaginació i una estona de llur existència.

JCorona Cia. de teatre

Espectacle emmarcat en la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional (entrada: 3 euros -gratuït per a socis del CAF-). Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre.

El CAF també ha programat dos cicles més, novetat d’aquest curs 2016-2017. "El Documental del Mes" que esdevé l’extensió del festival DocsBarcelona, amb l’estrena mensual d’una pel·lícula documental internacional de temàtica i procedència diversa, en versió original subtitulada en català (3 euros -gratuït socis de l’entitat-).CENTRE L'AVENIR FANALENC - T 972 826 382 - info@cafpda.catCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.