Amazona
El documental del mes
24/11/2017 · 21:00h
CAF (Centre l'Avenir Fanalenc), Platja d'Aro
Av. Cavall Bernat, 47
CINEMA

Clare Weiskopf. Any 2016. 82 min.

Què fa que una dona sigui mala mare? És necessari renunciar als propis somnis quan tens fills? Clare Weiskopf tenia 11 anys quan la seva mare va fugir a la jungla colombiana, i la va abandonar a ella i al seu germà petit. Trenta anys després, es queda embarassada i decideix retrobar-se amb la seva mare per buscar respostes i tancar ferides.

Castell-Platja d’Aro participa en el cicle “El Documental del Mes”, una iniciativa que esdevé l’extensió del Festival Internacional de Cinema Documental “DocsBarcelona”, durant tot l’any i arreu del territori amb l’estrena mensual en més de 70 espais d’una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, en versió original subtitulada en català amb l’objectiu d’acostar el gènere al màxim nombre d’espectadors i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques.

Entrada: 3 euros (gratuït socis de l’entitat).CENTRE L'AVENIR FANALENC - T 972 826 382 - info@cafpda.catCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.