El Gran Mag Baldiri
Nits de Teatre al CAF
01/12/2017 · 21:00h
CAF (Centre l'Avenir Fanalenc), Platja d'Aro
Av. Cavall Bernat, 47
TEATRE

El gran mag Baldiri és l’experiència d’un sastre, impulsat pel seu millor amic a trepitjar l’escenari per realitzar el seu somni: ser un gran mag. Un espectacle amb un repertori inèdit d’il·lusions i ple de situacions poètiques. Aquest personatge, ple de misteri, sempre viu a la vora de situacions imprevisibles amb moments divertits, on l’absurd va de la mà amb el ridícul.

Cia. Ortiga

Espectacle emmarcat en la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional (entrada: 3 euros -gratuït per a socis del CAF-). Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre.

El CAF també ha programat dos cicles més, novetat d’aquest curs 2016-2017. "El Documental del Mes" que esdevé l’extensió del festival DocsBarcelona, amb l’estrena mensual d’una pel·lícula documental internacional de temàtica i procedència diversa, en versió original subtitulada en català (3 euros -gratuït socis de l’entitat-).CENTRE L'AVENIR FANALENC - T 972 826 382 - info@cafpda.catCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.