Awish
Nits de Teatre al CAF
15/12/2017 · 21:00h
CAF (Centre l'Avenir Fanalenc), Platja d'Aro
Av. Cavall Bernat, 47
TEATRE

Un somni, un desig, l’espera, l’avorriment. L’oportunitat truca a la porta, el timbre desperta i espanta, porta noves sorpreses, pors i l’energia necessària per adonar-se que els desitjos no s’han de buscar fora, potser es troben en un mateix, en el propi ésser. En la tragèdia es troba l’èxit, la festa, l’alegria de viure.

Carlo-Mô & Mr. Di

Espectacle emmarcat en la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional (entrada: 3 euros -gratuït per a socis del CAF-). Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre.

El CAF també ha programat dos cicles més, novetat d’aquest curs 2016-2017. "El Documental del Mes" que esdevé l’extensió del festival DocsBarcelona, amb l’estrena mensual d’una pel·lícula documental internacional de temàtica i procedència diversa, en versió original subtitulada en català (3 euros -gratuït socis de l’entitat-).CENTRE L'AVENIR FANALENC - T 972 826 382 - info@cafpda.catCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.