Pessebre Vivent
Llar d'infants Municipal de Castell d'Aro
21/12/2017 · 18:00-19:00h
Llar d'Infants Municipal, Castell d'Aro
Plaça Poeta Sitjar, s/n
TEATRE

La representació a càrrec dels alumnes de la Llar d'Infants Municipal forma part del programa d’activitats de Nadal a Castell-Platja d’Aro: Concurs de Felicitacions Nadalenques, exposició del tió i la bústia reial monumental, activitats a l’entorn de "La Marató", exposicions de Nadal al Castell de Benedormiens, Pessebre Vivent de Castell d’Aro, concert de Nadal amb els alumnes de l'Escola Municipal de Música, mostra del Fons Municipal d’Art a la Masia Bas, Parc Infantil de Nadal "El Mar dels Nens", Campament Reial i Cavalcada dels Reis de l’Orient i també festes i quines populars de Nadal.

Enguany torna el Gran Sorteig de Nadal, la proposta de dinamització comercial del municipi que sorteja, de nou, un cotxe model Toyota Aygo i alhora els milers d’euros en regals que conté en el seu interior. Enguany, com a novetat, s’hi afegeixen dos guardons més: una bicicleta elèctrica i un cap de setmana al municipi. Del 2 de desembre al 5 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar de comerços i serveis adherits a la campanya podrà desar una butlleta amb les seves dades a les urnes distribuïdes en els mateixos establiments.LLAR D'INFANTS MUNICIPAL - T 972 818 906 - llarinfants@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.