Pessebre Vivent de Castell d'Aro
59ª edició del Pessebre Vivent de Castell d'Aro
Castell d'Aro
Plaça Santa Maria, s/n
NADAL

Castell d'Aro acull la 59a edició del Pessebre Vivent en el marc de les activitats que s'han organitzat per aquestes dates nadalenques. Es va representar per primera vegada l’any 1959, i té lloc entre el nucli de Castell d’Aro i l’espai natural de la Vall de la Coma. Els quadres del pessebre compten amb la participació de 300 figurants, i comencen amb escenes de l’Antic Testament. Tot seguit, hi ha un conjunt d’escenes clàssiques i comunes a molts pessebres vivent d’arreu. Però un dels trets especials que li donen personalitat pròpia és la representació d’oficis artesanals i escenes relacionades amb el camp i el món rural.

Les dates de representació són els dies 17, 23, 25, 26 i 30 de desembre de 2017. I els dies 1 i 6 de gener de 2018.

El preu de l'entrada és de 5 € per als adults; 4 € per a grups a partir de 15 persones; 3 € per a nens d'entre 4 i 11 anys, i gratuïta per als menors de 3 anys i membres del Club Súper3. Es poden adquirir electrònicament al web www.pessebrevivent.com http://entradespessebresvivents.cat o a la taquilla el mateix dia de la representació a partir de les 18.30 h.ASSOCIACIÓ DEL PESSEBRE VIVENT - T -COMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.