Cicle de Nadal
Exposicions Nadalenques a Castell d'Aro
NADAL

Exposició del 38è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques. També s’hi exposen les obres del Concurs de felicitacions de Nadal de la Biblioteca Mercè Rodoreda i els treballs de Nadal de les escoles del municipi. Una mostra que esdevé el complement ideal a les representacions del Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el més antic de Catalunya, al nucli antic i a la Vall de la Coma.

Les sales municipals d’art ocupen actualment les estances d’aquesta construcció medieval, origen de la vila i baluard de la Vall d’Aro, documentada des de l’any 1041. Se’n conserva la part més antiga, del segle XII, i d’ençà de 1983 és la seu de les principals exposicions al municipi. Conjuntament amb l’església i els carrers del nucli antic de Castell d’Aro, està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Del 17 de desembre 2017 al 7 de gener 2018

Caps de setmana · 11-13 h i 17-21 h

25 i 26 de desembre · 1 i 6 de gener · 17-21 hDINAMITZACIÓ CULTURAL - T 972 817 179 - dinamitzacio@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.