Europa Cup de Korfbal 2018
Els vuit millors equips d’Europa en joc
11/01/2018 - 13/01/2018 · 09:00-22:00h
Palau d'Esports i Congressos, Platja d'Aro
Plaça Europa, s/n
CAMPIONAT

Màxima competició continental amb els campions de les vuit millors lligues europees. El korfbal és un esport en creixement, on juguen junts noies i nois amb l’objectiu de fer gol -i evitar rebre’n- en unes cistelles sense tauler a 3’5 metres d’alçada. Catalunya competeix internacionalment amb selecció oficial pròpia.

Els equips participant són: AKC Luma (Bèlgica), Assessoria Korfbal Vallparadís (Catalunya), Ceske Budejovice (República Txeca), Trojans Korfball Club (Anglaterra), SG Pegasus Rommerscheid 1991 e. V. (Alemanya), 1908 SZAC Budapest (Hongria), TOP/Solar Compleet (Holanda) i Núcleo de Corfebol de Benfica (Portugal). El representant català ho fa per cinquè any consecutiu amb la voluntat de millorar el quart lloc de la darrera edició i enguany assolir medalla.

El corfbol o korfbal enfronta dos equips que cerquen introduir una pilota dins d'una cistella de color groc. Els equips són mixts, formats per quatre homes i quatre dones, i l’àrea de joc es divideix entre les zones d'atac i defensa. El corfbol, tot i que pot mantenir certes similituds amb el bàsquet es considera una evolució del ringboll suec. Es basa en els principis de la cooperació, la no-violència, la no especialització, l'habilitat i la coeducació.ESPORTS - T 972 816 769 - esports@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.