Enterrament de la Sardina
Carnaval Platja d'Aro
14/02/2018 · 19:30h
Plaça de l'Ajuntament, Platja d'Aro
Av. de S'Agaró, 214
FESTA POPULAR

Com és tradició en el dimecres de cendra, Platja d'Aro celebra un any més l'enterrament de la sardina, que simbolitza la fi del Carnaval amb la crema del rei Carnestoltes a la foguera.

El punt de sortida del recorregut és a la plaça de l'Ajuntament i un cop finalitzat, té lloc la sardinada popular.

41a Edició del Carnaval de Platja d’Aro, del 3 al 14 de febrer de 2018, amb una vintena d’activitats. El carrer n’és l’escenari principal i s’hi fan dues terceres parts del programa i es manté l’aposta de l’Ajuntament i de la Federació de Colles per un Carnaval popular i familiar en que la majoria d’activitats són gratuïtes. Destaquen el Sopar de Colles (dissabte 3 de febrer · 21 h), la Trobada Infantil a S’Agaró i el Canvi d’Atributs (diumenge 4 de febrer · 12 i 18 h), la jornada de Dijous Gras (8 de febrer) amb el pregó dels Reis Carnestoltes (13 h) i l’arrossada popular (14 h). Dissabte 10 de febrer tindran lloc les rues de carnaval, una al matí, a les 11 hores, i la gran rua de carnaval a les 16 hores. El carnaval s’acaba amb l’enterrament de la sardina el dimecres 14 de febrer a les 19.30 hTURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.com
FEDERACIÓ DE COLLES DE CARNAVAL - T -COMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.