Ana Lentsch
Retrospectiva · Pintura
PINTURA

Lentsch és la creadora i màxima exponent del "Oli Shmatting", una valenta aportació en l'art d'avantguarda dels últims anys. El complex procés a què sotmet les seves teles, les seves obres aporten una textura gairebé escultòrica, fàcil de reconèixer pels matisos i relleus així com per les contínues capes de color que s'insereix sobre les teles i sobre les quals finalment realitza buidats.

Les sales municipals d’art ocupen actualment les estances del Castell de Benedormiens, una construcció medieval, origen de la vila i baluard de la Vall d’Aro, documentada des de l’any 1041. Se’n conserva la part més antiga, del segle XII, i d’ençà de 1983 és la seu de les principals exposicions al municipi. Conjuntament amb l’església i els carrers del nucli antic de Castell d’Aro, està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Inauguració dissabte 3 de març a les 19 h

HORARI:

Caps de setmana i festius d'11 a 13 i de 17 a 20 hores.CULTURA - T 972 816 192 - cultura@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.