Contes Màgics al Parc dels Estanys
Petites històries fantàstiques

Des del mirador del sector del riu Ridaura i de la mà de la Companyia La Minúscula, els infants a partir de 3 anys poden gaudir d’una sessió de contes teatralitzats ben especial: una selecció de petites històries a l’entorn de la natura, la màgia i els personatges fantàstics. Un cop finalitzi l’activitat es pot gaudir del conjunt d’aquest parc urbà de 150.000 m2 on hi són compatibles la visita pedagògica amb una diversitat biològica -cicle de l’aigua, vegetació i punt de migració d’aus- que recupera els hàbitats i els ambients originals de la zona, i que també acull exposicions d’escultura de gran format a l’aire lliure.

La proposta forma part del programa d’activitats que Castell-Platja d’Aro desenvolupa tot l’any com a Destinació de Turisme Familiar, un distintiu oficial de l’Agència Catalana de Turisme que acredita el municipi com un espai d’estada i de vacances ideal per a les famílies, gràcies a un conjunt d’accions que promou l’Ajuntament en matèria de seguretat, equipaments públics i programa d’activitats; com també els serveis del sector privat en allotjament, restauració i oci per facilitar l'estada del públic familiar.

A càrrec de la Cia. La Minúscula.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.