Alba Roqueta
Dansa gaudiniana
PINTURA

Alba Roqueta pinta per vocació, perquè no pot viure sense fer-ho i perquè solament és feliç si posa sobre el quadre el que està veient, sentint i intuint. Roqueta pinta el ballet del subconscient, representant el moviment combinant colors. Uns colors que incorporen un regal per a la intuïció: figures suggerides explícitament, cossos en passos de dansa que evoquen energia vital. I en el rerefons formes gaudinianes, que tot i ser estàtiques són les més dinàmiques que existeixen.

Les sales municipals d’art ocupen actualment les estances del Castell de Benedormiens, una construcció medieval, origen de la vila i baluard de la Vall d’Aro, documentada des de l’any 1041. Se’n conserva la part més antiga, del segle XII, i d’ençà de 1983 és la seu de les principals exposicions al municipi. Conjuntament amb l’església i els carrers del nucli antic de Castell d’Aro, està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

Inauguració dissabte 26 de maig a les 19 hores.

Obert caps de setmana i festius, d'11 a 13 h i de 17 a 20 hores.CULTURA - T 972 816 192 - cultura@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.