The Picasso Run
Llegendes en Família - Catalunya, Hola Família!
21/04/2018 · 17:30h
Palau d'Esports i Congressos, Platja d'Aro
Plaça Europa, s/n - sortida i arribada
MARXA

Inscripció prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro: turismefamiliar@platjadaro.com

The Picasso Run és mot més que una cursa de colors. És un moviment, un concepte, una actitud vital que va més enllà de competir per la victòria. No hi ha cronòmetres, ni guanyadors. És l’art de córrer en colors.

És una cursa que barreja color, diversió, esport i música. En un recorregut d’aproximadament 2 km apte per totes les edats en el que es situaran fins a 4 punts de llançament de colors. A l’arribada de la cursa un DJ us esperarà per acabar la festa

Els participants han de vestir totalment de blanc en el moment de la sortida i és obligatori finalitzar la cursa convertit en una autèntica obra d’art. Un quadre colorista humà en moviment.

Recomanacions:

-Protegir el cabell amb una gorra

-Aplicar oli capil·lar al cabell abans de la cursa

-Aplicar crema hidratant a la pell abans de la cursa

-No participar amb roba nova (Tot i que les taques que provoca a la roba són totalment rentables, es recomana no lluir roba nova, ja que alguna peça podria quedar més fosca un cop rentada.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.