Les llegendes de Castell d’Aro
Llegendes en Família - Catalunya, Hola Família!
22/04/2018 · 10:30h
Plaça Poeta Sitjar, Castell d'Aro
Plaça Poeta Sitjar, s/n - Punt de Trobada
VISITES GUIADES

Coneixeu en Peret, l’Ermessenda i la serp de Fanals? Descobriu les llegendes de Castell d’Aro de la mà de la guia local. Dirigit a famílies amb infants de 2 a 6 anys. La visita acaba al trenet de la Vall d’Aro. Es finalitza al Parc de l’Estació, un dels pocs espais del país amb circulació de minitrens... Voleu pujar i fer-hi una volta? Us hi esperem!

Activitats per descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Tasta la riquesa amagada del patrimoni de masos, ermites i obradors. Observa el cicle de l’aigua, la flora, i la fauna que configuren l’entorn natural. Escolta petites històries a l’entorn de la natura, la màgia i els personatges fantàstics. Palpa les pedres, monuments i espais que han construït la nostra història. Olora l’aroma d’espais singulars declarats Bé Cultural d’Interès Nacional.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.