In vino veritas
Nits de teatre al CAF
20/04/2018 · 21:00h
CAF (Centre l'Avenir Fanalenc), Platja d'Aro
Av. Cavall Bernat, 47
TEATRE

Què passa quan no pots anar a fer la funció que tens programada? Dius que no hi vas? Anul·les? És clar que no! Crides a algú que et substitueixi. Així és com Cloe Clavijo, antropòloga i folklorista, apareix en un escenari que no és el seu. Per substituir a la seva cosina que no pot venir i farà tot el que estigui al seu abast per no decebre al públic assistent. Això sí, per superar la seva timidesa s’ajudarà amb glopets de bon vi... que deslliga la llengua i anima... l’esperit. A més, ja se sap: In vino veritas.

Amb Merche Ochoa.

Espectacle emmarcat en la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional (entrada: 3 euros -gratuït per a socis del CAF-). Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre.CENTRE L'AVENIR FANALENC - T 972 826 382 - info@cafpda.catCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.