Handy - Criant pél
Nits de teatre al CAF
16/03/2018 · 21:00h
CAF (Centre l'Avenir Fanalenc), Platja d'Aro
Av. Cavall Bernat, 47
TEATRE

Dos mans són suficients per a expressar-se? Es pot tenir el morro de fer una funció sense ensenyar el propi morro? L’actor Ovidi Llorente s’ha posat “mans a l’obra” i presenta les seves possibilitats dins d’una cortina. Un espectacle d’humor fet a mà on el públic també hi participa.

Espectacle emmarcat en la nova temporada de la Xarxa Gironina de Cafè Teatre, un circuit d’espectacles teatrals de diverses tècniques, de petit format, per a públic adult, a càrrec de companyies locals professional (entrada: 3 euros -gratuït per a socis del CAF-). Sota la producció de l’Associació Gironina de Teatre.

El CAF també programa "El Documental del Mes", que esdevé l’extensió del festival DocsBarcelona, amb l’estrena mensual d’una pel·lícula documental internacional de temàtica i procedència diversa, en versió original subtitulada en català (3 euros -gratuït socis de l’entitat-).CENTRE L'AVENIR FANALENC - T 972 826 382 - info@cafpda.catCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.