Batucada
Animació al Passeig Marítim
28/06/2018 · 18:30h
Passeig Marítim, Platja d'Aro
Travessia Cavall Bernat - Av. Ridaura
OCI

Després d’unes quantes hores de sol i platja, de banyar-se en el trencaones, de construir castells de sorra impossibles i de fer rodar pilotes inflables... Què us sembla si descobriu les nostres propostes d’animació cada dijous d’estiu al Passeig Marítim? Hi trobareu entretinguts tallers, jocs sorprenents, animació musical ben original o divertides sessions de zumba. Una oportunitat de gaudir d’una manera diferent de les tardes d’estiu, arran de mar.

Recordeu que Castell-Platja d’Aro és Destinació de Turisme Familiar! Estigueu atents a la nostra agenda d’activitats! Hi descobrireu desenes de propostes d’animació: tallers, contes, visites guiades i de descoberta, fires i mercats, concursos, campionats esportius, concerts i les Festes Majors de Platja d’Aro i Castell d’Aro. Us ho perdreu?TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.