Black Music pels més menuts
Festival Xalaro
17/06/2018 · 10:30h
Ajuntament, Platja d'Aro
Sala d'actes de l'Ajuntament - Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4
MÚSICA

2 sessions: a les 10.30 h i a les 12.00h

Lloc: Sala d’actes de l’ajuntament

Espectacle per a nens i nenes d’1 a 5 anys.

Places limitades: 60 persones per sessió. Màxim de dos acompanyants adults per infant. Inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (T 972 817 179 turisme@platjadaro.com). Preu: 2 euros.

De les cançons espirituals al funky

Un repertori de música negra adaptada a les necessitats i, sobretot, a l’exigència dels més menuts de la casa. Un estil sempre lligat al moviment, i és per això que el concert es transforma també en un espectacle de dansa i moviment (adreçat a infants d’1 a 5 anys acompanyats de la família).

Nova edició del primer festival de la Costa Brava dedicat al públic familiar. En l’àmbit musical proposa sis actuacions que complementen la vintena espectacles gratuïts de teatre, animació de carrer, circ, clown i jocs interactius a l’aire lliure en un cap de setmana per viure’l intensament.DINAMITZACIÓ CULTURAL - T 972 817 179 - dinamitzacio@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.