Arranz-Bravo
Pintura
PINTURA

Arranz-Bravo ha tingut una llarga i il·lustre carrera; les seves pintures, dibuixos i escultures s'han exposat en moltes institucions importants, entre elles el Museu Reina Sofía de Madrid, la Biennal de Venècia, el Museu d'Art Modern de São Paulo, Brasil o el Palau Robert de Barcelona.

L'artista també ha deixat la seva empremta en una multiplicitat de mitjans: llibres il·lustrats, obres de teatre, pel·lícules i col·laboracions amb poetes. Els seus impressionants murals i escultures realcen el paisatge urbà a Barcelona i als seus voltants, i la seva famosa fàbrica Tipel (una col·laboració amb Rafael Bartolozzi de 1968-69) a Parets del Vallès s’ha convertit en un emplaçament icònic. Obres públiques més recents com El Pont de la Llibertat i L’Acollidora, es poden veure a L’Hospitalet de Llobregat.

Arranz-Bravo continua amb una carrera internacional intensa amb exposicions a les seves galeries de Shangai, Nova York, San Francisco o la recent exposició a l’Institut Cervantes de Moscou.

El 2009 es va inaugurar la Fundació Arranz-Bravo, un espai d’art contemporani dins el recinte del Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat, que té el doble objectiu de difondre l’obra de l’artista i estimular la jove creació contemporània.

La seva obra forma part de col·leccions importants en diferents museus com: Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofía, Madrid; Museu Nacional d’Art de Catalunya, Barcelona; Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Barcelona; Fundació Carmen & Lluís Bassat, Mataró; Museu de Belles Arts, Sevilla; Fundació “La Caixa”, Barcelona; Museu d’Art Contemporani, Vilafamés; Museu de Belles Arts, Vitoria-Gasteiz; Museu de L'Hospitalet, L'Hospitalet de Llobregat; State Tretyakov Gallery, Moscou (Rússia); Getty Collection, Londres (Regne Unit); Museu Reial de Belles Arts de Bèlgica, Brusel·les (Bèlgica); Dutch National Opera House, Amsterdam (Països Baixos); Haus der Kunst, Munich, (Alemanya); Museu Olímpic, Lausana (Suïssa); The Buhl Foundation, New York (EUA).

Inauguració dissabte 4 d'agost a les 20 hores.

Del 4 d'agost al 16 de setembre

De dimarts a divendre 18-21 h

Caps de setmana i festius 11-13 h i 18-21 hCULTURA - T 972 816 192 - cultura@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.