Llops de Mar
Cicle d'estiu de sardanes i havaneres
25/08/2018 · 22:30h
Plaça Hipòlit Centeno, Platja d'Aro
Plaça Hipòlit Centeno
MÚSICA

El conegut grup Llops de Mar, de Sant Feliu de Guíxols, després de la baixa d’alguns del seus integrants i amb la seva nova formació ha apostat fort per continuar la seva trajectòria com a grup d’havaneres i de cançó de taverna. Aquest grup ganxó demostra que el respecte a la tradició no és incompatible amb la diversió, i intenten humilment compaginar l’havanera més tradicional amb la cançó de taverna més irreverent, en un marc on tothom es trobi a gust, escoltant aquelles havaneres que tots coneixem i alhora també participant en cançons potser no tan conegudes, però que ells volen mantenir en el record, per tal de que no es perdin en l’oblit. També pretenen adreçar-se als més joves, per a que un dia vinguin a un concert i s’adonin que aquestes cançons no són avorrides, al contrari, i de ben segur que s’ho passaran bé i repetiran. Actualment la formació consta dels següents membres:

Òscar Segura: Contrabaix i veu.

Dani Segura: Guitarra i veu.

Víctor Hernández: Veu.

Xavier Figueras: Veu.

Pasqual Esclop: Acordió.

Sense oblidar en Marc Clos, guitarra i veu, que els acompanya sempre que pot.

Llops de Mar no es consideren el típic grup d’havaneres, sinó un grup d’amics amants de la cançó marinera i tavernària que s’ho passen bé tocant i encara més bé quan el públic gaudeix i es diverteix amb ells.DINAMITZACIÓ CULTURAL - T 972 817 179 - dinamitzacio@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.