Escola Municipal d'Art
Mostra dels alumnes del curs 2017-2018
PINTURA

L’alumnat de l’Escola Municipal d’Art ens presenta una selecció dels darrers treballs realitzats durant el curs 2017-2018. El centre va néixer amb la voluntat de crear un espai d’aprenentatge en el que joves i adults puguin desenvolupar els seus talents artístics en el món del dibuix i la pintura.

La mostra presenta una trentena de quadres, i vol ser una finestra oberta que els doni l’oportunitat de mostrar les seves creacions. Talents i estils que prenen forma a través de diferents textures i cromatismes. Pluralitat de discursos, de punts de partida i de resultats, que els dona energia per seguir treballant i per donar-se a conèixer.

Els espais expositius municipals s’eixamplen fins a aquesta masia, declarada Bé Cultural d’Interès Nacional, que formava part del conjunt habitatges que es van anar estenent per la Vall d’Aro, des de l’interior vers el mar, a partir del segle XVI. Conjuntament amb la biblioteca, l’Escola de Música, l’Escola d’Art i els estudis de l’emissora municipal configuren el nou punt neuràlgic de la cultural de Platja d’Aro.

Horaris:

Inauguració dissabte 9 de juny · 19 h

Caps de setmana i festius 17-20 hCULTURA - T 972 816 192 - cultura@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.