Túnel del terror i Festa de tardor
Unim la tradicional Castanyada amb Hallowen
02/11/2018 · 16:00-22:00h
Plaça del Mil·lenari, Platja d'Aro
Plaça del Mil·lenari
FESTA POPULAR

Podem dir que la nostra Festa de Tardor més tradicional, estimada i mítica, enguany agafa un caire molt especial, ja que sumem els actes als de la Federació de Colles de Carnaval amb el ja conegudíssim Túnel del Terror. Una tarda en que podrem gaudir de diferents tallers oferts per les entitats del municipi, ambientació musical, capgrossos i castells, espectacle infantil i el gran Túnel del Terror que ofereixen les nostres colles de Carnaval.

No us ho podeu perdre!!

Programació:

- 16 - 18 h Castanyes i Tallers (cistells, manualitats, maquillatge...)

- 17 - 19 h Concurs de Disfresses, Espectacle infantil i Twirling.

- 19 - 20:30 h Taller de Castells a càrrec dels Minyons de Santa Cristina, ambientació Cap Grossos de Platja d’Aro i Banda musical El Caliu.

- 20:30 – 22 h Túnel del Terror.

A partir de les 16 h es repartiran castanyes (prèvia recollida de tiquet al Centre Cívic de Platja d’Aro, Oficina de Turisme i Federació de Colles de Carnaval).

També hi haurà servei de bar i botifarres a càrrec de la Federació de Colles de Carnaval.DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA - T 972 818 341 - ccivic@platjadaro.com
FEDERACIÓ DE COLLES DE CARNAVAL - T -COMPARTIR


Descàrrega PDF
Vídeo

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.