El Conte Literari
Cicle de xerrades pràctiques i teòriques
LITERATURA

El conte és un gènere literari en prosa, d’extensió breu, que es caracteritza per la concentració de recursos i la intensitat narrativa. Treballarem, doncs, tots aquests aspectes des de diferents vessants: el realisme, el suspens, l'humor o el terror. I fent referència als grans mestres del gènere que ens han obert el camí.

Places limitades. Per realitzar les inscripcions cal enviar un correu electrònic indicant nom, cognom i número de telèfon a bmr@platjadaro.com

A càrrec de Miquel Martín i Serra (Begur, 1969), escriptor i llicenciat en Filosofia. Es va iniciar en el món de la literatura el 1994 en guanyar el prestigiós premi Joan Fuster per a autors joves, al qual van seguir, entre d’altres, els premis Solstici, Manuel de Pedrolo i Romà Comamala.

Com a narrador ha publicat el recull de contes “Hi ha amors que maten” (Columna, 1996) i les novel·les “L’estratègia de la gallina” (Columna, 2001, finalista del premi Ramon Llull), “Cabells de Medusa” (CCG Edicions 2007), “Dictadors de butxaca” (Prosa, 2007, premi Jaume Maspons i Safont) i “El riu encès” (El Cep i la Nansa, 2017). El 2012, va aparèixer Llegendes de mar de la Costa Brava (Edicions Sidillà) amb il·lustracions de Llenas Llensa.

Escriu habitualment al diari Ara, Diari de Girona, i a les revistes Gavarres i Revista de Girona, entre d'altres mitjans. Ha publicat també articles a El Punt-Avui, La Vanguardia, Revista de Catalunya i Descobrir Catalunya. És membre de l’Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.

Espai: Masia BasBIBLIOTECA MERCÈ RODOREDA - T 972 825 491 - biblioteca@platjadaro.comCOMPARTIR


Properes dates
24/01/2019 · 19:00
31/01/2019 · 19:00
14/02/2019 · 19:00
Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.