Sortida a PortAventura
Ambientació de Halloween
20/10/2018 · 10:00-23:55h
Palau d'Esports i Congressos, Platja d'Aro
Plaça Europa, s/n
OCI

Des de l’Àrea de Joventut s'organitza una sortida al parc de PortAventura el dissabte 20 d’octubre aprofitant que per aquestes dates hi ha l'ambientació de Halloween.

Aquesta activitat s’emmarca dins l’àmbit de lleure i oci per tal de poder establir un vincle entre l'Àrea de joventut i els/les joves i oferir alternatives a l’oci nocturn.

L’activitat està pensada per a un mínim d'assistència de 20 joves i un màxim de 50. Està oberta als joves de l’Espai Jove, del municipi i de fora del municipi. Cal fer inscripció prèvia.

Les inscripcions es podran realitzar a l'Espai Jove de Platja d'Aro (ubicat al Palau d'Esports i Congressos) de dilluns a divendres de les 16 h a les 20 h.

Període inscripcions empadronats: del 17 al 24 de setembre.

No empadronats: del 25 de setembre al 7 d'octubre.

Per obtenir més informació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 972825463 o enviant un correu electrònic a pij@platjadaro.com. També pots seguir-nos en el nostre Facebook: www.facebook.com/pijplatjadaro, i a Instagram: joventutplatjadaroJOVENTUT - T 972 825 463 - pij@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.