La Betty Orquestra
Festa de la Cervesa
11/10/2018 · 22:00h
Plaça del Mil·lenari, Platja d'Aro
Plaça del Mil·lenari
MÚSICA

La Betty Orquestra està formada per cinc músics professionals a qui els encanta el directe i que provenen d’altres formacions com Grup Titanium, La Time Machine i l’Orquestra Miramar, entre altres. Han seleccionat un extens repertori de temes ballables d’ara i de tota la vida, música actual i versions, i els han incorporat amb una posada en escena elegant en el ball i desenfadada en les versions. Les principals característiques de La Betty Orquestra és la connexió amb el públic i la simpatia a l’escenari, al que sovint fan pujar persones del públic, durant les versions, perquè ballin o cantin.

Gran festa de tardor a Platja d’Aro amb la Festa de la Cervesa.

S’hi poden tastar fins a 30 varietats de cervesa internacional, descobrir algunes de les produccions artesanals del nostre país, gaudir de les varietats gastronòmiques més tradicionals i ballar amb la música de les xarangues i les orquestres més originals.

No oblideu la gerra commemorativa d’aquesta edició per a la vostra col·lecció.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.