Tambòrian‘s
Festa de la Cervesa
12/10/2018 · 18:30h
Plaça del Mil·lenari, Platja d'Aro
Plaça del Mil·lenari
MÚSICA

Tambòrian‘s és una banda gironina de percussió que va néixer el 2008 amb només quatre integrants amics des de fa molts anys gràcies a la música. Tenien un únic objectiu en comú: iniciar un projecte de banda de percussió.

De mica en mica la banda es va anar ampliant i van començar els bolos, les festes i d’altres esdeveniments varis. Actualment s’han convertit en una formació de més de 10 integrants i ja porten 10 anys contagiant-nos el seu ritme.

Gran festa de tardor a Platja d’Aro amb la Festa de la Cervesa.

S’hi poden tastar fins a 30 varietats de cervesa internacional, descobrir algunes de les produccions artesanals del nostre país, gaudir de les varietats gastronòmiques més tradicionals i ballar amb la música de les xarangues i les orquestres més originals.

No oblideu la gerra commemorativa d’aquesta edició per a la vostra col·lecció.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.