Boogie-Woogie
Festa de la Cervesa
14/10/2018 · 20:15h
Plaça del Mil·lenari, Platja d'Aro
Plaça del Mil·lenari
MÚSICA

El conjunt Boogie-Woogie es va iniciar l'any 1990 a Banyoles. Durant els primers vuit anys varen funcionar com a duet, teclats i bateria. Actualment el grup el formen cinc músics: David Soteras, guitarres i veu, Xavier Roger " Richi", saxos i veu, Josep Reig, bateria i veu, Marc Mas, teclats i veu i la cantant Montse Creus.

Amb una llarga experiència en el món de la música, especialment en grups i orquestres de ball, el seu repertori inclou des dels balls de saló més clàssics fins als ritmes més actuals.

Gran festa de tardor a Platja d’Aro amb la Festa de la Cervesa.

S’hi poden tastar fins a 30 varietats de cervesa internacional, descobrir algunes de les produccions artesanals del nostre país, gaudir de les varietats gastronòmiques més tradicionals i ballar amb la música de les xarangues i les orquestres més originals.

No oblideu la gerra commemorativa d’aquesta edició per a la vostra col·lecció.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.