Exposició de la Bústia Reial
No oblidis lliurar la teva carta!
27/12/2018 - 05/01/2019
Carrer Pineda de Mar, Platja d'Aro
Carrer Pineda de Mar amb Avinguda S'Agaró
NADAL

Quin són els vostres desitjos? Una bicicleta, una nina, una pilota, una cuineta, una consola? Un ordinador, un telèfon, un televisor, una tauleta? Un pijama, una jaqueta, unes botes, un cinturó? Un disc, un llibre, un còmic, una pel·lícula? Una colònia, un rellotge, unes arracades, un anell? Totes les teves il·lusions es poden fer realitat... Només hi has de creure fermament, cridar ben fort la cançó i anar a dormir ben aviat la nit més màgica de l’any... I sobretot lliurar la teva carta! Pots fer-ho a la gran bústia que els Reis han encomanat a l’Ajuntament.

Els Reis de d’Orient són, segons el Nou Testament, uns mags que guiats per un estel van portar regals a Jesús: or, encens i mirra. L’evangeli de Mateu (l’únic llibre de la Bíblia que en parla) no especifica quants eren, només diu que eren mags (en algunes traduccions en diu savis) i que venien d’orient. Amb el temps, aquests mags van passar a ser tres astròlegs i després reis, que fins hi tot tenen nom: Melcior, Gaspar i Baltasar, que es consideren originaris d’Europa, Àsia i Àfrica respectivament.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.