Anem a la granja?
Mas Can Juanals de les Eroles · Castell d’Aro
13/04/2017 · 10:30-12:00h
Parc de l'Estació, Castell d'Aro
Av. Carrilet, 53
VISITES GUIADES

Anem plegats a la granja i fem de pagesos per un dia? Tot passejant, anem al Mas Can Juanals de Les Eroles, per feinejar en els seus horts i conèixer, tocar i alimentar el seu bestiar. Infants de 3 a 10 anys. Places limitades (reserva prèvia obligatòria a l’Oficina de Turisme: T 972 81 71 79 visitesguiades@platjadaro.com).

Activitats gratuïtes per descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró. Tasta la riquesa amagada del patrimoni de masos, ermites i obradors. Observa el cicle de l’aigua, la flora, i la fauna que configuren l’entorn natural. Escolta petites històries a l’entorn de la natura, la màgia i els personatges fantàstics. Palpa les pedres, monuments i espais que han construït la nostra història. Olora l’aroma d’espais singulars declarats Bé Cultural d’Interès Nacional.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.