Snorkelling
Activitat en aigües obertes
Platja del Racó, S'Agaró
Carrer Josep Ensesa, 6
AQUÀTIC

La Via Brava de Platja d’Aro, que uneix la Platja del Racó amb la platja de Sa Conca, ha programat activitats gratuïtes i conduïdes per un monitor en aquest itinerari d’aigües obertes que recorre, senyalitzat i abalisat, en paral·lel al Camí de Ronda de S’Agaró: sessions per nedar en grup i conèixer les principals recomanacions d’ús i de seguretat; o per fer immersió lleugera (snorkelling).

Les Vies Braves, creades l’estiu de any 2014, esdevenen la primera xarxa pública d’itineraris marins del litoral destinada a la pràctica d’activitats esportives, lúdiques i pedagògiques. El projecte vol apropar a tothom el patrimoni natural de la Costa Brava; promoure la natació en aigües obertes i contribuir al foment d'activitats físiques saludables de forma segura i beneficiosa; i ajudar a la preservació del fons marí.



ESPORTS - T 972 816 769 - esports@platjadaro.com



COMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.