Carnaval, Xalaro, Mercat Medieval, Pessebre Vivent
Gaudim de grans esdeveniments tot l’any i per a tots els públics
FESTA POPULAR

L’oferta cultural és àmplia, plena d’atractius, activitats i punts d’interès. L’encisador Museu de la Nina de Castell d’Aro acull 800 peces d’arreu del món i de tots els temps. Les exposicions d’art al Castell de Benedormiens ens proposen descobrir la pintura i l’escultura dels autors de més renom, i els festivals Nits de Jazz, i el de música clàssica de S’Agaró, ens conviden a gaudir-ne cada estiu.

El patrimoni monumental és extens i ens proposa un llarg viatge per la història de la humanitat. Podem descobrir-hi la vila romana de Pla de Palol, les masies fortificades, i les esglésies de Fanals d'Amunt (segle X) i de Fanals d’Aro (segle XVII). També és obligada una visita al nucli medieval de Castell d’Aro (església, castell i antics carrers), i a S’Agaró Vell, declarats Béns Nacionals d’Interès Cultural.


COMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.