El Trenet de la Vall d’Aro
Circulació de minitrens
VISITES GUIADES

Gaudiu de la circulació d’aquests petits trens a escala, que fan les delícies dels més menuts en un dels set únics circuits de modelisme que hi ha a Catalunya. Una proposta gratuïta, de la mà de l’Associació del Trenet de la Vall d’Aro, que es desenvolupa a l’entorn del parc que envolta l’antiga estació de Castell d’Aro en la ruta ferroviària que unia Sant Feliu de Guíxols i Girona, actualment reconvertida en Via Verda per a senderisme i bicicletes.

La línia, coneguda popularment com a Feliuet o Carrilet, es va inaugurar l’any 1892, funcionant com a línia de passatgers i mercaderies fins l’any 1969. Va ser el primer tren de la península en utilitzar la via estreta fer facilitar la construcció d’un traçat molt sinuós, amb 82 corbes. L’any 2009 l’Ajuntament va adquirir la locomotora número 5, juntament amb dos cotxes de viatgers amb tribuna. Un vagó mixt, amb sis seients de primera classe i correus, adquirit a la dècada dels anys 90 pel consistori, acompanya la màquina.TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.