Canvi d'atributs
Carnaval Platja d'Aro
19/02/2017 · 18:00h
Av. de S'Agaró, Platja d'Aro
Recinte tancat
FESTA POPULAR

El Carnestoltes Rei Omnipotent Vinga Mandanga del Gran Salami i Sa Majestat Sa Reina Cuxufleta Esbojarrada del Gran Imperi tiri tiri tiri de la colla I a tu, què t’importa?, reis de l'edició anterior, traspassan als nous reis de la colla Descarrilats la vara del Carnaval i tots els poders per manar al municipi fins el dimecres de cendra.

Aclamats per el públic, ses majestats Rei ocellot que mana quan pot, Iaia reina de la canalla, Príncep tocat de l’ala i Princesa que vola i balla, com mana la tradició, aprofitaran el canvi d'atributs per llegir els primers manaments d'aquest Carnaval i els Carnestoltes sortints s’acomiadaran del seu regnat.

Amb el canvi d'atributs, s’enceten deu dies molt intensos que arribaran a tots els racons del poble.

40a Edició del Carnaval de Platja d’Aro, del 18 de febrer a l’1 de març de 2017, amb una vintena d’activitats. El carrer n’és l’escenari principal i s’hi fan dues terceres parts del programa i es manté l’aposta de l’Ajuntament i de la Federació de Colles per un Carnaval popular i familiar en que la majoria d’activitats són gratuïtes. Destaquen el Sopar de Colles (dissabte 18 de febrer · 21 h), la Trobada Infantil a S’Agaró i el Canvi d’Atributs (diumenge 19 de febrer · 12 i 17 h), la jornada de Dijous Gras amb el pregó dels Reis Carnestoltes i l’arrossada popular (23 de febrer 13 h i 14 h), la Gran Rua de Carrosses i Comparses (dissabte 25 de febrer 11 h i 16 h) i l’enterrament de la sardina (dimecres 1 de març · 20 h).TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.com
FEDERACIÓ DE COLLES DE CARNAVAL - T -COMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.