Enterrament de la sardina
Carnaval Platja d'Aro
01/03/2017 · 19:30h
Ajuntament, Platja d'Aro
Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4
FESTA POPULAR

Com és tradició en el dimecres de cendra, Platja d'Aro celebra un any més l'enterrament de la sardina, que simbolitza la fi del Carnaval amb la crema del rei Carnestoltes a la foguera.

El punt de sortida del recorregut és a la plaça de l'Ajuntament i un cop finalitzat, té lloc la sardinada popular.

40a Edició del Carnaval de Platja d’Aro, del 18 de febrer a l’1 de març de 2017, amb una vintena d’activitats. El carrer n’és l’escenari principal i s’hi fan dues terceres parts del programa i es manté l’aposta de l’Ajuntament i de la Federació de Colles per un Carnaval popular i familiar en que la majoria d’activitats són gratuïtes. Destaquen el Sopar de Colles (dissabte 18 de febrer · 21 h), la Trobada Infantil a S’Agaró i el Canvi d’Atributs (diumenge 19 de febrer · 12 i 17 h), la jornada de Dijous Gras amb el pregó dels Reis Carnestoltes i l’arrossada popular (23 de febrer 13 h i 14 h), la Gran Rua de Carrosses i Comparses (dissabte 25 de febrer 11 h i 16 h) i l’enterrament de la sardina (dimecres 1 de març · 20 h).TURISME - T 972 817 179 - turisme@platjadaro.com
FEDERACIÓ DE COLLES DE CARNAVAL - T -COMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.