Artigau
50 anys de pintura

Artigau, 50 anys de pintura, és una oportunitat per gaudir d'un passeig per l'obra d'aquest gran artista català amb tota una vida dedicada a l'art.

Olis, dibuixos, esmalts... en els que la figura humana esdevé una present constant, escenes quotidianes en la que els personatges intercanvien mirades còmplices entre ells i amb qui els observa. Artigau pinta el seu entorn, i donat que l'entorn canvia, també ho fa la seva pintura.

Les sales municipals d’art ocupen actualment les estances del Castell de Benedormiens, una construcció medieval, origen de la vila i baluard de la Vall d’Aro, documentada des de l’any 1041. Se’n conserva la part més antiga, del segle XII, i d’ençà de 1983 és la seu de les principals exposicions al municipi. Conjuntament amb l’església i els carrers del nucli antic de Castell d’Aro, està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional.

El cicle anual d’exposicions d’art al municipi, programa propostes de pintura, escultura i cultura popular i tradicional al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, al Parc dels Estanys i a l’Espai Cultural de la Masia de Platja d’Aro. També al castell, de manera permanent, hi ha una selecció d’obres del Fons Municipal d’Art i del projecte artístic commemoratiu del 15è aniversari del Museu de la Nina.

Horaris:

De dimarts a divendres de 18 a 21 h

Caps de setmana i festius d’11 a 13h i de 18 a 21 hCULTURA - T 972 804 207 - cultura@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.