Els refugiats: un viatge a la consciència
1r Cicle Diàlegs i Reflexions
22/03/2017 · 19:00-21:00h
Ajuntament, Platja d'Aro
Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4
SOLIDARITAT

La Xerrada forma part del 1r Cicle de Conferències Diàlegs i Reflexions, per un poble inclusiu i divers, aquest any dedicat als refugiats: un viatge a la consciència.

Presentació a càrrec de Joan Girault i Cot, alcalde, i Pilar Ferrero Fresno, regidora de Benestar Social i Salut Pública.

A continuació es comptarà amb el testimoni de les ONG's que han estat als camps de refugiats i amb les que l'Ajuntament ha col·laborat econòmicament:

- voluntaris ASL-EREC (Equip de Rescat en Emergències de Catalunya).

- voluntaris Girona-Acull

Primera edició del nou cicle impulsat per l’Ajuntament sobre l’epopeia dels milers de refugiats que cerquen asil a l’Europa del segle XXI. Quatres sessions per assolir-ne una visió panoràmica: l’experiència en el territori (22 de març), la visió de la societat d’acollida (26 d’abril), l’experiència directa d’una persona refugiada (25 de maig), i la gestió del refugi des de les institucions (16 de juny).BENESTAR SOCIAL I SALUT PÚBLICA - T 972 819 473 - ssocials@platjadaro.com
DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA - T 972 818 341 - ccivic@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.