9è Concurs-Exposició de Patchwork
Exposició al Castell de Benedormiens
22/03/2017 - 12/05/2017 · 08:00-15:00h
Ajuntament, Platja d'Aro
Carrer Mossèn Cinto Verdaguer, 4
PATCHWORK

Nova edició del concurs anual de labor de retalls -patchwork-, tècnica que consisteix en cosir trossos de tela de diverses formes i colors, acuradament tallades, en un disseny més gran, generalment basat en patrons de repetició o en formes geomètriques generant un mosaic llis i sense arrugues. Presentació d’obres fins al 12 de maig a la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament i exposició del 27 de maig al 25 de juny al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro.

Les sales municipals d’art ocupen actualment les estances d’aquesta construcció medieval, origen de la vila i baluard de la Vall d’Aro, documentada des de l’any 1041. Se’n conserva la part més antiga, del segle XII, i d’ençà de 1983 és la seu de les principals exposicions al municipi. Conjuntament amb l’església i els carrers del nucli antic de Castell d’Aro, està catalogat com a Bé Cultural d’Interès Nacional.CULTURA - T 972 804 207 - cultura@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.