Taller per riure i notar-ne els seus beneficis
Punt de Trobada per a la Gent Gran
12/05/2017 · 16:00-18:00h
Centre Cívic Vicenç Bou, Platja d'Aro
Escoles, 2
BENESTAR

El riure és una de les accions més beneficioses per a la salut. En aquest taller es facilitarà que, a través de diferents propostes, el riure sorgeixi i així notar els seus beneficis.

El Punt de Trobada per a la Gent Gran és un espai de trobada on gaudir de la companyia i realitzar diferents activitats organitzades. Algunes són propostes puntuals, cada divendres, i d’altres de llarga durada. Durant tot el curs hi ha diverses activitats permanents -piscina i tallers de memòria i d’estimulació cognitiva- i també es pot participar a les activitats de La Plaça del Món i del Banc del Temps, als cursos de l’Aula d’Adults, a les dinamitzacions dels Parcs Urbans de Salut i de la Xarxa d’Itineraris Saludables o sol·licitar la cessió d’un dels horts municipals ecològics.DINAMITZACIÓ COMUNITÀRIA - T 972 818 341 - ccivic@platjadaro.comCOMPARTIR


Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.